Μια βόλτα στην Ελλάδα ! 

Καλό μήνα σε όλους.

Βρήκα χρόνο να μοιραστώ μαζί σας τις ομορφιές που συναντώ καθημερινά στην Ελλάδα.

Η πρώτη μου αναφορά θα γίνει για τον Βόλο.  Ήταν μια σύντομη εκδομή που πηγα να συναντήσω δύο πολύ αγαπημένες φίλες μου απο της Βρυξέλλες. ( που όλα εκεί ξεκίνησαν δυνατές φιλίες και το blog). Όμως εκει συνάντησα και την Ζωή (νέα φίλη απο την Αμερική) που με χαρά και καλοσύνη και με ένα μεγάλο χαμόγελο με υποδέχθηκε στον όμορφο Βόλο.

buy Quetiapine without a credit card order provigil online overnight delivery Βόλος καλοκαίρι 2017. 

 

Λίγα λόγια για τον Βόλο…

Βόλος η ομορφότερη και η πιο δημοφιλής πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, με πλούσια ιστορία που σε πάει πίσω στην αρχαία Ιωλκό, την πόλη των Αργοναυτών.

Ο Βόλος είναι ενα απο τα πιο σημαντικό εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας.

Οι βόλτες στον πεζόδρομο με τις καφετέριες και τα τσιπουράδικα, είναι “must”, τόσο για τον επισκέπτη, όσο και για τους κατοίκους του Βόλου. Στην ανατολική άκρη της παραλίας δεσπόζει η εκκλησία του Αγίου Νικολάου με το όμορφο πάρκο.

Μερικές απο τις φωτογραφίες μου…

Μερικά από τα αξιοθέατα του Βόλου, είναι η αγορά και η παλαιά πόλη το κάστρο. Ο λόφος της Γορίτσας, Η εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Στο Βόλο υπάρχουν το εντομολογικό, αρχαιολογικό και τυπογραφικό μουσείο, και το μουσείο βιομηχανικής ιστορίας. Σε κοντινή αποσταση απο τον Βόλο βρίσκονται οι αρχαιολογικοί χώροι Δημινίου, Σέσκλου και αρχαίας Δημητριάδας.
Μπορείτε να επισκεφτείτε το Πήλιο και με τον ιστορικό σιδηρόδρομο Βόλου Ανεβαίνοντας από το Βόλο προς το μαγευτικό  Πήλιο.

Δεν κατάφερα να πάω να τα δω γιατί ειχα πάει για τις φίλες μου αλλα είναι μια αφορμή να παω ξανά. Ο Βόλος αποτελεί ιδανικό προορισμό. Είναι μια πόλη ζωηρή, με τουριστική υποδομή, και ιστορικά αξιοθέατα.

Το μονο σίγουρο ειναι οτι θα τα ξανά πούμε…Πηγή : Wikipedia https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%82 

*Μην ξεχνάτε οτι η ζωή ειναι πιο ωραία όταν την μοιράζεσαι! 

1,056 total views, 2 views today

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: